Postmodern Jukebox идва отново в България. Турнето на американската формация на Скот

...
Postmodern Jukebox идва отново в България. Турнето на американската формация на Скот
Коментари Харесай

Класическите звуци от миналото отново завладяват София

Postmodern Jukebox  идва още веднъж в България. Турнето на американската групировка на  Скот Брадли  ще мине през София на 20 октомври в зала 1 на НДК, оповестяват уредниците от „ Бг саунд стейдж “

По думите им, турнето  Life In The Past Lane Tour  е тържество на най-великите музикални жанрове на 20-и век, показани в разпознаваеми модерни шлагери, само че пипнати с елегантната „ винтидж ” патина на Postmodern Jukebox. 

„ Както постоянно, Postmodetn Jukebox  ще избухнат на сцената в състав от най-хубавите модерни вокалисти, инструменталисти и степ танцьори и ще показват първокласно, стилно и запаметяващо се музикално прекарване, каквото нееднократно са подарявали на върлите си български почитатели. Изненадващите специфични посетители - някои от най-големите звезди на групировката постоянно се причисляват към главния състав - подсигуряват, че всяка среща онлайн с Postmodern е неповторимо и непредсказуемо музикално събитие ", описват уредниците.

„ Времената се трансформират и трендовете идват и си отиват, само че както Jaguar XK-Е от 1961 година, по този начин и класическите звуци от предишното се правят оценка единствено с възрастта. Независимо дали сте фенове на винила или на ТикТок модата, елате с нас на едно незабравимо странствуване през 100 години безконечна музика ”, кани  Скот Брадли  своята аудитория.



„ Историята на Postmodern е като на кино. Зашеметяващ триумф от първия запис през 2012 година в дребния апартамент на техния основател и наставник Скот Брадли, пуснат в Ютюб, стига до над един милиард гледания към днешна дата, с над 5,8 милиона почитатели, над 3 млн. почитатели във Facebook и близо един милион в Спотифай. Хиляди изцяло разпродадени зали и стремглаво възходящ брой почитатели по целия свят, демонстрират, че концепцията да събереш в непрестанно обновяваща се групировка над 100 надарени вокалисти, инструменталисти и танцьори, е изцяло сполучлива ", разясняват от „ Бг саунд стейдж “.
Отново фестивал на светлините през май
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР